MINYAK HERBA GURUN PUNCAK GUNUNG MAHLIGAI

MINYAK URUT HERBA GURUN : BERASAL DARIPADA Puncak Gunung Mahligai DI DALAM NEGERI JOHOR DARUL TA'ZIM. MINYAK YANG MERUPAKAN HASIL DARIPADA 1001 HERBA TERPILIH UNTUK KEGUNAAN 1001 PENYAKIT LUARAN ATAUPUN MASALAH DALAMAN. TERDIRI DARIPADA RAMUAN : HERBA GURUN, MINYAK KELAPA DARA, HABATUSSAUDA, BUNGA C...

RM 50.00

  USJ, Selangor, Malaysia  

  Produk Kesihatan  

  10/03/2018   

MINYAK URUT HERBA GURUN : BERASAL DARIPADA Puncak Gunung Mahligai DI DALAM NEGERI JOHOR DARUL TA'ZIM.


MINYAK YANG MERUPAKAN HASIL DARIPADA 1001 HERBA TERPILIH UNTUK KEGUNAAN 1001 PENYAKIT LUARAN ATAUPUN MASALAH DALAMAN.


TERDIRI DARIPADA RAMUAN : HERBA GURUN, MINYAK KELAPA DARA, HABATUSSAUDA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, BUAH PALA DAN PELBAGAI AKAR-AKAR KAYU YANG TERPILIH.


OLEH KERANA RAMUANNYA MEMPUNYAI 1001 BAHAN, MAKA IA DAPAT MENYEMBUHKAN 1001 JENIS PENYAKIT. ANTARANYA : PATAH ATAU RETAK TULANG, TERSELIUH, LENGUH-LENGUH, SAKIT URAT, KEBAS TANGAN DAN KAKI, MELECUR TERKENA API ATAU AIR PANAS, GIGITAN SERANGGA ATAU BINATANG BERBISA, URUTAN TENAGA BATIN (LELAKI DAN WANITA), LELAH, ATHMA, MIGRIN, SAKIT KEPALA YANG KUAT, BARAH ATAU KANSER, ANGIN DALAM BADAN, KEMBUNG PERUT DAN BERMACAM LAGI JENIS PERMASALAHAN.


AMAT SESUAI BAGI SEMUA PERINGKAT UMUR. SANGAT BERKESAN PADA 1001 PENYAKIT KECUALI MAUT/MATI. IANYA SUCI DAN BOLEH DIBAWA SOLAT. UNTUK KEGUNAAN LUARAN (URUTAN OLEH PAKAR) DAN JUGA DALAMAN (BANCUHAN BERSAMA AIR SUAM).


PENYEDIANNYA TELAH DILAKUKAN OLEH PAKAR YANG MENGAMALKAN PERUBATAN TRADISIONAL KAMPUNG.

Vote
Result 0 votes
Hairedz
0 votes
No comments yet
You must be logged in to comment. Login or Register